Constructor Dexion Holland BV
Nijverheidsweg 23h
3641RP, Mijdrecht
(0297) 23 94 00

Een goede op maat gesneden logistieke oplossing en inrichting van uw magazijn zal uw orderverwerkingsproces optimaliseren en u in staat stellen het hoogst mogelijke rendement te behalen. Met meer dan 40 jaar ervaring is Constructor Dexion Holland BV dé expert op dit gebied. Van vakkundig advies tot en met de montage en service, alles wordt in ‘eigen hand’ gehouden. Door jarenlange ervaring, zijn wij in staat een magazijn te ontwerpen dat aan uw wensen voldoet.

 

Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Alle constructies voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, de producten worden gefabriceerd volgens ISO normen. Tevens is Constructor Dexion Holland BV BMWT-lid en gecertificeerd om magazijnen te keuren waardoor de magazijnen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen.

 

Door ons constant te focussen op de wijze hoe onze klanten ons zien en de ontwikkelingen in de markt zowel economisch als technisch, te blijven volgen, kunnen wij u garanderen dat bij een verbouwing, herinrichting of nieuwbouw van uw bedrijfsruimte wij staalhard uw beste keuze zullen zijn.